TYLR Pole Room

Your place to pole

Melyik órara jelentkezzek be?

 

* A Junior rúd és karika óra 6-13 éves korig kifejezetten gyerekeknek tartott edzés, egészen az alapoktól. Előképzettség, sportmúlt nélkül és önálló sportként is ajánljuk. A Junior órákon játékosabban, több ismétléssel, segítséggel tanuljuk a gyakorlatokat. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni.

 

* Rúd felnőtt kezdő: 13 éves kortól korhatár nélkül. Sportmúlt nem szükséges az edzés elkezdéséhez. A tanult gyakorlatok folyamatosan egymásra épülnek, így folyamatos a fejlődés. Az 1-es es 2-es szintet foglalja magában, ami javarészt egyszerűbb forgásokból es egyszerűbb statikus elemekből áll. Akkor ajánljuk, ha tartassz attól, hogy nálad mar mindenki ügyesebb. Ezen az órán csak kezdők vannak!

 

* Rúd felnőtt kezdő, középhaladó: 13 éves kortól korhatár nélkül. Sportmúlt nem szükséges. A tanult gyakorlatok itt is szinteknek megfelelően egymásra épülnek. A kezdőhöz képest annyi a különbség, hogy itt mar középhaladó elemeket is tanítunk. 1-2-3-4-es szinteket foglalja magában az edzés. Az instruktor mindig a saját szintednek megfelelő elemeket fog neked tanítani. Akkor ajánljuk, ha már bátrabb vagy a kezdő elemekkel és szeretnél tovább fejlődni.

 

* Rúd felnőtt vegyes szint: 13 éves kortól korhatár nélkül. Sportmúlt nem szükséges az edzés elkezdéséhez. Egészen az alapoktól egymásra épülnek az elemek. Az instruktor mindig a saját szintednek megfelelő elemeket fogja neked tanítani. Az óra 1-2-3-4-5-6-os szinteket foglalja magában, tehát ezen az óran találkozhatsz egészen kezdőkkel es profikkal is. Akkor ajánljuk, ha nem zavar, hogy az órán nem csak kezdők lesznek.

 

* Stretching azaz a nyújtás, a hajlékonyság fejlesztés. Nem győzzük eleget hangsúlyozni a nyújtás fontosságát. Gyakorlatilag korhatár nélkül. Nem szükséges sportmúlt, sőt ez az óra nem csak rudasoknak szól. Mindenkinek, aki szeretne javítani a testtartásán, az ízületi mozgékonyságán, az izmok lazaságán. Különösen az ülőmunkát végzőknél rövidülnek az izmok. Rudasoknak, karikásoknak, lengő rudasoknak egészen a kezdő szinttől ajánlott, ugyanis a bonyolultabb elemekhez elengedhetetlen a kellő hajlékonyság, annak eléréséhez pedig bizony szorgalom és idő kell. A nyújtás is izommunka, izomlázra számítani kell. 😉

 

* Légtorna: Karika és Lengő rúd: A légi karika egy légtorna eszköz, kör alakú, melyet a plafonra lógatunk fel, a gyakorlatokat a karikán végezzük. Sportmúlt és előképzettség nélkül is elkezdhető. Kiválóan tesz egyaránt erősebbé és hajlékonnyá. Nem hétköznapi mozgásforma, amely egyben elképesztőenlátványos. 
A lengő rúd avagy a Flying Pole egy rúdsport rúd, amely egy függesztéken lóg a levegőben. A gyakorlatok ugyanazok gyakorlatilag, mint a sportrúdon, azonban ez a rúd leng, minden mozdulattal mozdul a rúd is. Rúdsport középhaladó szinttől ajánljuk, amikor már magabiztosabban tudsz mozogni a rúdon.

 

Minden órát bemelegítéssel kezdünk és a megdolgoztatott izomcsoportok nyújtásával zárjuk a gyorsabb regenerációért. Ez a nyújtas azonban nem helyettesíti a kifejezett hajlékonyság fejlesztést.

 

Várunk szeretettel óráinkon! Anita, Piri, Niki 💕

Óráinkra bejelentkezés szükséges, amelyet megtehetsz itt a honlapon a bejelentkezés menüpont alatt.
Áraink Forintban értendők és bruttó árak. 


Bemutatjuk bérleteinket!

 

Órajegy - 2200 Ft

 

4 alkalmas bérlet - 8000 Ft, amely 30 napig érvényes. Azoknak éri meg, akik heti 1 alkalomnal tudnak járni. Így 1 óra 2000 Ft-ba kerül.

 

8 alkalmas bérlet - 15.200Ft, amely 30 napig érvényes. Azoknak a legjobb választás akik heti 2 alkalommal tudnak edzésre jönni. Így egy alkalom 1900 Ft.

 

Pole Maniac, a 30 napos korlátlan - 20.000 Ft. Legjobb választás azoknak akik heti legalább 3 órára tudnak jönni, így belefér a nyújtás és a Pole Body óra is.

 

Junior 30 napos bérlet 15.000 Ft. Vásárlástól számítva 30 napig érvényes minden óratípusra 6-13 éves korig. 

 

Magánóra 5000 Ft vagy 2 bérletalkalom + 500 Ft. Páros magánóra 7500 Ft vagy 1 bérletalkalom +1500 Ft. Korlátlan bérlet ezekre az órákra nem felhasználható. Előre egyeztetett időpontban történik az edzés személyre szabottan. 

 

Minden bérlettel minden óratípus látogatható. Egy bérlet egy főre szól és nem átruházható.