TYLR Pole Room

Your place to pole

Szabó Anita

Sziasztok! Szabó Anita vagyok. A TYLR Pole Room alapítója. 2014 óta foglalkozom a rúdsporttal. 2016 óta vagyok az Aktív Pole Fitness trainere. 2016 és 2017 között pedig a Venus Poledance Pesterzsébet edzője voltam.
Az IWI Nemzetközi Fitness Iskolában végeztem fitness instruktorként és képesítésem van kinesiológiai szalag alkalmazásáról is. Már az első rudas órámon beleszerettem ebbe a kicsit sem hétköznapi sportba amellett, hogy majd egy évembe telt rávenni magam, hogy el merjek menni egy órára, de ez az egyik legjobb döntésem volt. Hivatásomnak érzem, hogy a tőlem telhető legjobb módon oktassak, másoknak is önbizalmat és örömet, sikerélményt vigyek az életébe a mozgáson keresztül. Vannak tanítványaim 6 éves kortól a 40+ -os korig. Várlak Titeket szeretettel!

Kérdésekkel keressetek bátran: anitaszabo@tylrpoleroom.com

Pöröntő Piroska

Sziasztok, Pöröntő Piroska vagyok, a Tylr Pole Room egyik trénere. Jómagam 2015-ben váltam a rúdtánc rabjává, amit 2018-ban a Pole Jam Stúdióban kezdtem oktatni. Amikor először kipróbáltam, már tudtam, hogy egyszer én is tanítani szeretném ezt a gyönyörű mozgásformát. Magával ragadott a könnyed elegancia, mely mögött roppant erő rejlik. 
2017-ben elvégeztem egy fitness instruktori képzést, hogy szenvedélyem szakmai tudással ötvözve adhassam át. 
A rúdtánc alázatra és kitartásra tanít, kívül-belül erősít.
Szeretettel várlak Titeket jó hangulatú óráimon, hogy még többeteket tehessek e sport szerelmesévé.

Kérdéseitekkel keressetek bátran: porontopiroska@tylrpoleroom.com