TYLR Pole Room

Your place to pole

Az első óra előtt

Az eslő alkalom előtt olvasd végig az oldalon található információkat. Ezeket mind a saját érdekedben tudatjuk veled, hogy biztonságosan tudj edzeni, és hogy mi minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani Neked! 
Mikor először érkezel hozzánk, az edző adni fog neked egy egészségi állapotról szóló kérdőívet, amelyet kötelezően ki kell töltened, ez maximum 1 percet vesz és megléte feltétele az edzésen való részvételhez.
18 éven aluli estetén szükség van szülői hozzájárulásra, amit szintén az első alkalomkor kell kitölteni. Amennyiben 18 éven aluli vagy és egyedül érkezel, előtte kérd e-mailben a nyomtatványt és hozd magaddal kitöltve az első órádra.

Köszönjük!


Amit hozz magaddal órára

Öltözetnek rövid short, sportmelltartó / sporttop, trikó, póló amire szükséged van. Bemelegítéshez, nyújtáshoz esetleg leggings.
Ezek mellett hozz magaddal kis törölközőt és zárható palackos vizet, folyadékot.


Bejelentkezéssel kapcsolatos információk

Amennyiben bejelentkeztél egy órára, de mégsem tudnál eljönni, abban az esetben a lemondásra legkésőbb 4 órával az edzés előtt van lehetőséged. Ha 8 órán belül történik a lemondás, akkor az az aktuális bérletetből 1 alkalom levonásával jár. Ha Pole Maniac bérleted van, akkor 1 nappal rövidül az érvényessége. Ha órajegyet szoktál vásárolni, abban az esetben a következő alkalomkor + 1000 Forintot számolunk fel.
Ennek elkerülése érdekében kérünk időben tedd esetleges lemondásod!

Köszönjük!

Házirend

Házirendünkben foglaljuk össze a minőségi és biztonságos edzéshez szükséges szabályokat, amelyek betartása saját érdekedben történik:

1. Az edzések időben kezdődnek, ezért arra kérünk, hogy te is időben jelenj meg az órákon.
2. Edzés előtt kerüld a testápoló termékek használatátá, mert ezek csúszóssá teszik a rudat, ami nem csak a te munkádat teszi nehezebbé, hanem társaidét is. Emellett a krémtől csúszós rúd balesetveszélyes!

3. Az óra idejére vedd le ékszereidet (gyűrű, nyaklánc, karkötő, nagy fülbevaló, bokalánc stb.), mert azok sérüléseket okozhatnak.
4. Az órákon fertőző betegen nem ajánlott, sőt Tilos a részvétel.
5. Az öltözőben és a terem területés hagyott értéktárgyakért felelősséget nem válalunk.
6. A teremben használt és a TYLR Pole Room tulajdonát képező tárgyakat szándékosan megrongálni, eltulajdonítani Tilos és edzésből való kizárással jár.
7. Ügyelj a terem tisztaságára.
8. Az edzésen részt venni szigorúan TILOS alkohol vagy más tudatmódosító szerek hatása alatt!
9. Magnézia és tapadást segítő termékek használhatóak a testen és a rúdon is. 
10. A házirend nem ismerése nem mentesit a betartása alól.