TYLR Pole Room

Your place to pole

A Törzsvendég Program

Leghűségesebb tanulóink részére vezetjük be a Törzsvendég Programot. (A feltételekről eggyel lejebb olvashatsz.)
A Program arról szól, hogy hűségedért cserébe évente emelkedő kedvezményt adunk neked bérleteink árából. Az órajegyekre ez nem érvényes. 
A feltételek teljesülése esetén 1 év után 5%, 2 év után 10%, 3 év után 15% kedvezmény jár neked a Törzskártya felmutatásával.
A regisztrációt követően kapsz tőlünk egy névre szóló Törzsvendég kártyát. Ha teljesülnek a feltételeink, akkor 1 év után megkapod az 5% kedvezményt és bronz fokozatú taggá válsz. A második év után ez 10% kedvezményre nő és ezüst fokozattal jár, 3 év után 15% kedvezményt kapsz és arany szintű vendéggé minősülsz.
Amennyiben valamelyik évben megszakad a Program feltételeinek betartása, abban az esetben a kedvezmény szint elveszik. Amennyiben folytatni szeretnéd a későbbiekben a programot, újra regisztrálnod kell a programba, és a szintek megszerzése előlről indul.

Feltételek

A törzsvendég program feltételei:

1.: Regisztráció: stúdiónkban személyesen tudsz regisztrálni egy bérlet vásárlásával - 5 alkalmas, 10 alkalmas, vagy PoleManiac. Vásárláskor jelezd a programban való részvételi szándékod.
2.: Hetente legalább 2 órán részt kell venned, ez alól kivétel lehet betegség, nyaralás, ünnepnapok stb. igazolt távollét.
3.: Mivel mindenkivel előfordul, hogy nem tud edzésre menni egyéb okokból kifolyólag, ami nem igazolható, ezért évente összesen maximum 6 héten elnézzük neked, hogy esetleg csak heti 1 órán tudsz részt venni.
4.: Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, sajnos nem jár majd a kedvezmény.

Az órákon való részvételről névre szóló 52 hetes naptárat vezetünk. Így az év lejárata után könnyen nyomon követhető, hogy teljesültek-e a Program feltételei.